BESØGSDAGE PÅ FILMHØJSKOLEN

BEMÆRK:

Pladserne på Filmhøjskolen Møn besættes i den rækkefølge, de kommende elever tilmelder sig. Det betyder, at hvis du vil sikre dig en plads, også inden du har besøgt skolen, så skal du tilmelde dig her på hjemmesiden under fanen SØG IND.

Du tilmelder dig besøgsdag ved at klikke på den dato, der passer dig herunder.

KÆRE KOMMENDE ELEV

Filmhøjskolens besøgsdage foregår på skolen og starter klokken 11.30 og afsluttes med frokost

kl. 13.00 i skolens spisesal.

Vi starter i skolens lærerværksted, hvor forstander Lars fortæller lidt om skolens arbejdsform. Du hører om det sociale, det faglige og får en kort gennemgang af skolens semesterplan, hvor de fleste aktiviteter er sat i skema.

Det gælder også skolen arbejdsform, hvor der skiftes mellem faglige input fra professionelle filmfolk og konkret filmproduktion, hvor eleverne laver mindre produktionsgrupper og skaber deres egne film med hjælp fra en filmproducer og gæstelærere, der vejleder eleverne igennem præproduktion, manuskript-fase, planlægning, optagelser og postproduktion med redigering og lysarbejde.

Vi giver kaffe og kage, og der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål. Bagefter går vi en runde på skolen, så du kan se vores fine huse og gode arbejdsrum - endelig inviteres du til at spise frokost med vores herlige elever.

Vi ses!

KOM TIL BESØGSDAG