top of page

BESØGSDAGE PÅ FILMHØJSKOLEN

(BEMÆRK; DU SKAL TILMELDE DIG BESØGDAG ved at klikke på den valgte dato herunder)

 

KÆRE KOMMENDE ELEV

Filmhøjskolens besøgsdage foregår på skolen og starter klokken 11.00 og afsluttes med frokost kl. 12.30 i skolens spisesal.

 

Vi starter i skolens lærerværksted, hvor forstander Lars fortæller lidt om skolens arbejdsform. Du hører om det sociale, det faglige og får en kort gennemgang af skolens semesterplan, hvor de fleste aktiviteter er sat i skema; undervisningen, tilbud og fritidsaktiviteter som multihal, fitness og yoga.

 

Det gælder også skolen arbejdsform, hvor der skiftes mellem faglige input fra professionelle filmfolk og konkret filmproduktion, hvor eleverne laver mindre produktionsgrupper og skaber deres egne film, med hjælp fra en filmproducer og med en række hjælpende hænder i form af gæstelærere, der vejleder eleverne igennem for-produktion, manuskript-fase, planlægning, shoot og postproduktion med redigering og lysarbejde.

Vi giver kaffe og kage, og der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål. Bagefter går vi en runde på skolen, så du kan se vores fine huse og gode arbejdsrum - endelig inviteres du til at spise frokost med vores herlige elever. Vel mødt.

 

KOM TIL BESØGSDAG

SKRIV DINE OPLYSNINGER HER 

Vælg din besøgsdag (klik)

FILMHØJSKOLEN MØN     SKOLEGADE 4-6     4780 STEGE    TELEFON   7199 9198     MAIL: KONTAKT@FILMHOJSKOLEN.DK

bottom of page