Tag en beslutning - og gør det nu

Filmhøjskolen Møn har placeret sig solidt på landkortet over kreative og nyskabende højskoler for unge, der vil arbejde seriøst med filmmediet. Skolen har kun eksisteret lidt over et år, og allerede nu har unge filminteresserede mennesker med en stærk kunstnerisk trang, fundet frem til Møn og det helt specielle tilbud skolen giver.

Et semester er en rejse igennem alle faser af filmproduktion – både indenfor fiktion og det dokumentariske univers. Samtidig lægger skolen stor vægt på elevernes kunstneriske udtryk og den enkeltes særlige kunnen.

Filmhøjskolen har, også på rekordtid, evnet at tiltrække nogle af Danmarks mest interessante filmskabere og fagfolk som undervisere og workshopholdere. Alle undervisere på skolen, har en fod solidt plantet i det aktive danske filmmiljø og de fleste har uddannet sig på Den Danske Filmskole.

På et supersemester på Filmhøjskolen Møn får eleverne bolig i byen, tæt ved havet. Undervisning på et højt niveau selvom alle med filminteresse er velkomne. Maden laves fra bunden i skolens økologiske køkken.

Eleverne skaber henover semestret tre filmiske værker, og har premiere på et af dem i byens tjekkede biograf.

Allerede nu er der run på de 28 studiepladser til efteråret, så hvis du er et ungt menneske, der vil lære om – og arbejde med filmmediets billeder og lyd, skal du rykke på det og booke en efterårsrejse for livet på Filmhøjskolen.