svanen nat.jpg

Filmhøjskolen søger Højskolekoordinator/rekrutteringsansvarlig

Koordinatoren er en del af skolens ledelsesteam, og har ansvar for rekruttering, informationsarbejde og SO-ME.

Endvidere har du kendskab til filmproduktion. Produceren indgår aktivt i udvikling af skolen og dens målstrategiske planer.

De primære ansvarsområder er:

• Udformning og gennemførelse af elev-rekrutteringsplan, herunder so-me strategi og online annoncering

• Daglig kontakt til elever og øvrige medarbejdere på Filmhøjskolen

• Overordnet ansvarlig for sociale arrangementer

Herudover skal Højskoleproduceren være:

• Stedfortrædende for skolens forstander

• Helt eller delvist bosat på Møn (skolen råder over bolig)

• God til at samle energi og skabe engagement i vores dedikerede elevgruppe (herunder afholde to ugentlige morgensamlinger)

• I stand til at koordinere og formidle tiltag og initiativer på en skole i konstant udvikling

Som Højskoleproducer er du:

• Dygtig til at formulere dig klart og konkret i skrift og tale

• God til at omgås unge mennesker med både interesse og autoritet

• Hurtigt i stand til at sætte dig ind i en meget kreativ og foranderlig arbejdskultur, samt til aktivt at understøtte denne

• Mødestabil og iderig

• Ikke tilbageholdende med at tage fat, og tage ansvar

• God til at afkode nye tiltag i den digitale del af informationsverdenen

Om Filmhøjskolen Møn:

Filmhøjskolen blev grundlagt i 2016 og har i dag en stærk økonomi, et professionelt netværk og et solidt rekrutteringsgrundlag.

Skolen har 2x36 elever på to årlige semestre. Skolens elever har drømme om at få et professionelt liv i filmbranchen, og mange får det.

Filmhøjskolen benytter fagfolk fra den danske filmbranche som undervisere, og som sådan er vi et hus, der emmer af kreativitet og produktion.

Skolens elever producerer selv film, mens de går på skolen.

Skolen har et bæredygtigt og overvejende vegetarisk køkken, der opererer på et meget højt niveau.

På skolen er der 10 fastansatte og omkring 15 gæstelærere.

Filmhøjskolen er i konstant udvikling og alle medarbejdere ser sig selv som medudviklere, der gerne vil gå en ekstra mil for vores skole i almindelighed, og vores dygtige elever i særdeleshed.

Skolen er en byhøjskole, der er placeret i Stege. Vi er omgivet af skønt vand og landets smukkeste natur.

Praktiske oplysninger om stillingen.

Ansøgningsfrist: 1.5.2022

Ansøgning sendes til: forstander@filmhojskolen.dk

Samtaler afholdes medio og ultimo maj 2022

Tiltrædelse: 1. August 2022

Løn efter gældende indplaceringsregler og tillæg efter kvalifikationer.

Krav til selve ansøgningen: Ansøgningen skal være motiveret og beskrive kandidatens særlige kvalifikationer og mål med denne stilling. Vi opfordrer kandidater til at læse jobbeskrivelsen grundigt, da skolen ikke ønsker at gå på kompromis med konkreterne. Ansøgningen vil blive styrket af at kandidaten forholder sig til de geografiske krav til hel- eller delvis bopæl i Stege.

Endvidere skal der til ansøgningen vedlægges et udførligt CV, samt minimum to referencer, som skolens ledelse kan kontakte.

Hvis du vil læse skolens Medarbejderhåndbog, kan du midlertidigt logge ind her:

og benytte adgangskoden: 4780